Ko sem se preselil v novo stanovanje, sem hitro ugotovil, da je spalnica precej nepravilnih mer. Kljub dobremu tlorisu je bil eden izmed kotov sobe zaradi nosilnega zidu zelo neizkoriščen. Sprva sem ga pustil praznega, a mi je bil vsak centimeter izgubljenega prostora vedno bolj v napoto. Odločil sem se, da poiščem rešitev v obliki kotne omare. Dolgo sem raziskoval možnosti, primerjal mere, stile in cene. Na koncu sem našel spletno trgovino, ki me je resnično prepričala tako s ponudbo kot s predstavitvijo izdelkov. Največ pozornosti mi je pritegnila stran https://www.svetpohistva.si/trgovina/spalnice/kotne_omare/, kjer sem našel kotno omaro, ki se je popolnoma ujela z mojimi zahtevami. Elegantna zasnova, dobra razporeditev notranjosti in možnost izbire različnih barvnih kombinacij so me dokončno prepričali. Ko je omara prispela, sem bil presenečen nad kakovostjo materiala – trdna, stabilna in lepo obdelana. Montaža je potekala brez težav, navodila so bila jasna, vsi deli so se natančno prilegali. Sedaj imam v spalnici več reda, oblačila so na dosegu roke in celoten prostor izgleda bolj urejeno. Ta izkušnja mi je dokazala, kako pomembno je, da se izbira pohištva prilagodi prostoru, ne obratno.
- Wedding
- Community
- Fitness and Health
- Discussions
- Ko funkcionalnost sreča estetiko: moja izkušnja z izbiro kotne omare